Informatie over BBQWinkels.nl

Informatie over de website BBQWinkels.nl zelf
 
Op de website BBQWinkels vindt u allerlei informatie over barbecueën. In het online blog vindt u interessante artikelen over bijvoorbeeld het aanschaffen van een gasbarbecue, houtskoolbarbecue of een ander type barbecue. Maar ook heerlijke recepten, ingezonden artikelen en veel meer informatie. Daarnaast vindt u op de website overzicht van de beste BBQ-winkels, koopt u makkelijk online uw vlees en meer.

BBQWinkels.nl is zelf geen winkel of webwinkel, wij verkopen dan zelf ook geen barbecues of gerelateerde producten. Wij geven alleen informatie over barbecues, accessoires, bbq-websites, recepten en meer. Om de website zo actueel mogelijk te houden doen we regelmatig een update van de website.

Contact / Adverteren

U kunt via het contactformulier op de contactpagina contact met ons opnemen. Wij proberen binnen twee werkdagen antwoord te geven op uw vraag of verzoek. Adverteren op BBQWinkels.nl is op verschillende manieren mogelijk, voor meer informatie over adverteren kunt u ook het contactformulier gebruiken.

Links naar andere websites

Op BBQWinkels.nl staan linkverwijzingen naar andere websites. BBQWinkels.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Bijdrage leveren

Uiteraard is dit mogelijk!! Wilt u uw ervaringen over bepaalde producten of winkels met ons en onze bezoekers delen, artikelen schrijven, ergens voordeel gevonden, uw eigen bbq gerelateerde website promoten via een mooi stuk? Laat het ons weten via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Garantie, vragen en klachten

BBQWinkels.nl verkoopt zelf geen producten maar geeft alleen informatie over wat er zoal op het gebied van barbecueën te vinden en te koop is. Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we u door naar de klantenservice van de betreffende winkel.

Cookies en Privacy

Alles over cookies en privacy op BBQWinkels.nl vindt u hier.

Partners

Op de partnerpagina staan verwijzingen naar websites die partner zijn van BBQWinkels.nl. Dit zijn veelal websites die een toevoeging of aanvulling zijn op de content van BBQWinkels.nl en waarmee een linkruil is aangegaan. Bent u zo'n pagina tegengekomen, of heeft u zelf zo'n soort website, laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.

 
 
Alles voor uw barbecue BBQ en Gourmet catering vanaf 5 personen
Barbecue kopen
Online een nieuwe barbecue kopen was nog nooit zo makkelijk. Bekijk hieronder onze favoriete webwinkels voor het aanschaffen van een barbecue.