Het laatste nieuws op BBQWinkels.nl

Bekijk het laatste nieuws, informatie en aanbiedingen (pagina 1 van 1)
 
Via het blog proberen we u op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie en alle ontwikkelingen op het gebied van barbecues en barbecueën. Ook als we ergens mooie aanbiedingen of kortingscodes tegenkomen dan zullen we deze hier met u delen. Heeft u interesse om zelf een bericht te delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke merken barbecues zijn er?

 
Welke merken barbecues zijn er? - BBQWinkels.nl Er zijn natuurlijk meerdere merken barbecues op de markt te vinden. Zo heeft elke aanbieder zijn eigen ontwerp en eigenschappen aan de barbecue meegegeven. In dit artikel geven wij u meer informatie over de verschillen topaanbieders van barbecues.

 

Informatie elektrische barbecues

 
Informatie elektrische barbecues - BBQWinkels.nl Is een gas BBQ al sneller dan een houtskool BBQ, een elektrische BBQ is de overtreffende trap. Twee minuutjes en de elektrische BBQ staat paraat. Een ander voordeel is, dat dit apparaat ook binnen gebruikt kan worden als u een goede lucht- en warmteafvoer heeft. Natuurlijk kunt u ook de elektrische grill in uw oven gebruiken als elektrische BBQ.

 

Alles over gasbarbecues

 
Alles over gasbarbecues - BBQWinkels.nl Snel en gemakkelijk barbecueën kan met een gasbarbecue. De gasbarbecue is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit komt vooral omdat een gasbarbecue in een paar minuten klaar is voor gebruik, in tegenstelling tot een houtskoolbarbecue.

 

Barbecueën op een houtskoolbarbecue

 
Barbecueën op een houtskoolbarbecue - BBQWinkels.nl De houtskoolbarbecue is de oorspronkelijke barbecue versie. Vlees en vis wordt hier langzaam op open vuur geroosterd en het gestaag opbranden van de houtskool zorgt daarbij voor het typische aroma. De combi van buitenlucht, vaak zomers weer en de sociale elementen rondom het barbecueën zorgen ervoor dat dit nog steeds de meest populaire versie is.

 
 
Alles voor uw barbecue BBQ en Gourmet catering vanaf 5 personen
Barbecue kopen
Online een nieuwe barbecue kopen was nog nooit zo makkelijk. Bekijk hieronder onze favoriete webwinkels voor het aanschaffen van een barbecue.