Welke merken barbecues zijn er? - BBQWinkels.nl

Welke merken barbecues zijn er?

 
Er zijn natuurlijk meerdere merken barbecues op de markt te vinden. Zo heeft elke aanbieder zijn eigen ontwerp en eigenschappen aan de barbecue meegegeven. In dit artikel geven wij u meer informatie over de verschillen topaanbieders van barbecues.
 

Barbecook

Barbecues van Barbecook
 
BarbecookBarbecook is ontstaan met het idee dat barbecueën een buitengewone manier is om gerechten te bereiden. Aangezien de barbeque meestal erg primitief is, heeft Barbecook hierop ingespeeld door de barbecues efficiënter en veiliger te maken. Door het gebruik van roestvrij staal is de levensduur van de barbecue verlengd waardoor er een maximaal aantal warmte kan worden vastgehouden. Dit is essentieel voor een barbecue. Een primeur van Barbecook is het Quickstart systeem waarmee eenvoudig en snel de barbecue aangestoken kan worden.

 

Weber

Barbecues van Weber
 
WeberWeber is ontstaan rond 1952 in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten. George Stephen had het gehad met open barbecues waar de wind, as en wakkerende vlammen het eten verpestten. Omdat hij bij een bedrijf werkte die stalen scheepsboeien produceerde kwam hij op het idee van een ronde afgesloten barbecue met deksel. Hij verkocht deze in eerste instantie alleen aan zijn vrienden maar al gauw stonden zijn barbecues ook in de winkels.

 

Cadac

Barbecues van Cadac
 
CadacCADAC is een vertrouwd en gerenommeerd merk in Zuid-Afrika. CADAC levert artikelen voor in de open lucht, op het terras op in de tuin. Hierbij ligt het accent op de duurzaamheid, gebruikersgemak en draagbaarheid van het product. Het basisidee voor een CADAC barbecue is gemakkelijk, snel en gezond een maaltijd in de buitenlucht bereiden op een toestel die gemakkelijk monteerbaar, opvouwbaar en vervoerbaar is. CADAC staat in Zuid-Afrika vooral bekend om de Skottel Braai. Een ronde schaal geplaatst op een buis die verbonden is met een gasfles.

 

Grandhall

Barbecues van Grandhall
 
GrandhallGrand Hall is opgericht in 1976 en richt zich puur op barbecues die op gas werken. Op dit moment is Grand Hall de grootste gasgrill-fabrikant ter wereld, dankzij het toepassen van een enorme schat aan kennis op het gebied van buitenkeukens en buitenfornuizen. Grand Hall heeft daarnaast meer dan 50 patenten zoals bijvoorbeeld die voor een automatisch electronisch onstekingssysteem. Ook worden de nieuwste technologieën voor barbecues door Grand Hall ontwikkeld. Ook het oog wilt wat en daar weten ze bij Grand Hall ook alles vanaf aangezien hun design ook zeer fraai te noemen is.

 
 

Reacties op dit artikel

 
Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

 
Alles voor uw barbecue BBQ en Gourmet catering vanaf 5 personen
Barbecue kopen
Online een nieuwe barbecue kopen was nog nooit zo makkelijk. Bekijk hieronder onze favoriete webwinkels voor het aanschaffen van een barbecue.